* Снимката е илюстративна
** Таксуването на меримите стоки се извършва по реално доставеното количество
Доставка в кв. Бояна и районите посочени тук.
Провери цените за доставка тук.
Провери дните и часовете за доставка тук.
Категория: | Захарни изделия |
Подкатегория: | Течни шоколади и кремове |
Състав: | Тръстикова захар*, слънчогледово масло*, какао на прах* (20%), устойчиво палмово масло*, бурбон ванилия*. Може да съдържа следи от мляко, ядки и соя. * от контролирано биологично земеделие. Hand in hand. |
Шоколадът е хранителен продукт - сладкарско изделие, произвеждан от ферментирали, изпечени и смлени семена от какаово дърво. Основните съставки на шоколада са какаовата маса (сухата част на какаовите семена) и какаовото масло (мазнините в семената). Натуралният шоколад се произвежда от тези две съставки, като се добавя и подсладител, най-често захар.
Шоколадът е богата на калории храна. Той съдържа 61% въглехидрати, 30% мазнини и 5-8% белтъци.
Шоколадът е също така и добър източник на редица минерални вещества като: калий, магнезий, мед и желязо, които се усвояват ефективно от организма.
Антиоксидантното действие на шоколада е в основата на профилактичният му ефект върху сърдечно-съдовата система. То се дължи на високото съдържание на флаваноли в него. Количеството на флаваноли в шоколада е четири пъти по-високо отколкото в чая.
Шоколадът е хранителен продукт - сладкарско изделие, произвеждан от ферментирали, изпечени и смлени семена от какаово дърво. Основните съставки на шоколада са какаовата маса (сухата част на какаовите семена) и какаовото масло (мазнините в семената). Натуралният шоколад се произвежда от тези две съставки, като се добавя и подсладител, най-често захар.
Шоколадът е богата на калории храна. Той съдържа 61% въглехидрати, 30% мазнини и 5-8% белтъци.
Шоколадът е също така и добър източник на редица минерални вещества като: калий, магнезий, мед и желязо, които се усвояват ефективно от организма.
Антиоксидантното действие на шоколада е в основата на профилактичният му ефект върху сърдечно-съдовата система. То се дължи на високото съдържание на флаваноли в него. Количеството на флаваноли в шоколада е четири пъти по-високо отколкото в чая.
* Снимката е илюстративна
** Таксуването на меримите стоки се извършва по реално доставеното количество
Доставка в кв. Бояна и районите посочени тук.
Провери цените за доставка тук.
Провери дните и часовете за доставка тук.
Сайтът използва "бисквитки". Научи повече
Сайтът използва "бисквитки". Научи повече