0.00лв.
0 продукт продукта
Общо
0 продукт продукта
0.00лв.
ПОРЪЧАЙ
Продължи с пазаруването

Бърза поръчка

Не ти се попълват много полета? Поръчай с минимално попълване на данни, а останалото ще уточним, когато ти се обадим да потвърдим поръчката!

Продължи с пазаруването

БИО КРЕМ Шоко "Rapunzel" 250г /тъмен - ВЕГАН/

Каталожен номер:
59225
Марка:
RAPUNZEL
БИО КРЕМ Шоко "Rapunzel" 250г /тъмен - ВЕГАН/

БИО КРЕМ Шоко "Rapunzel" 250г /тъмен - ВЕГАН/

Каталожен номер:
59225
Марка:
RAPUNZEL

цена:

6.99 лв.

Характеристики

Категория: Захарни изделия
Състав: Тръстикова захар*, слънчогледово масло*, какао на прах* (20%), устойчиво палмово масло*, бурбон ванилия*. Може да съдържа следи от мляко, ядки и соя. * от контролирано биологично земеделие. Hand in hand.
Подкатегория: Течни шоколади и кремове
  • Описание

    Шоколадът е хранителен продукт - сладкарско изделие, произвеждан от ферментирали, изпечени и смлени семена от какаово дърво. Основните съставки на шоколада са какаовата маса (сухата част на какаовите семена) и какаовото масло (мазнините в семената). Натуралният шоколад се произвежда от тези две съставки, като се добавя и подсладител, най-често захар.

    Шоколадът е богата на калории храна. Той съдържа 61% въглехидрати, 30% мазнини и 5-8% белтъци.

    Шоколадът е също така и добър източник на редица минерални вещества като: калий, магнезий, мед и желязо, които се усвояват ефективно от организма.

    Антиоксидантното действие на шоколада е в основата на профилактичният му ефект върху сърдечно-съдовата система. То се дължи на високото съдържание на флаваноли в него. Количеството на флаваноли в шоколада е четири пъти по-високо отколкото в чая.

Шоколадът е хранителен продукт - сладкарско изделие, произвеждан от ферментирали, изпечени и смлени семена от какаово дърво. Основните съставки на шоколада са какаовата маса (сухата част на какаовите семена) и какаовото масло (мазнините в семената). Натуралният шоколад се произвежда от тези две съставки, като се добавя и подсладител, най-често захар.

Шоколадът е богата на калории храна. Той съдържа 61% въглехидрати, 30% мазнини и 5-8% белтъци.

Шоколадът е също така и добър източник на редица минерални вещества като: калий, магнезий, мед и желязо, които се усвояват ефективно от организма.

Антиоксидантното действие на шоколада е в основата на профилактичният му ефект върху сърдечно-съдовата система. То се дължи на високото съдържание на флаваноли в него. Количеството на флаваноли в шоколада е четири пъти по-високо отколкото в чая.

* Снимката е илюстративна
** Таксуването на меримите стоки се извършва по реално доставеното количество

   Доставка в кв. Бояна и районите посочени тук.

Провери цените за доставка тук.

Провери дните и часовете за доставка тук.

Сайтът използва "бисквитки". Научи повече

Приемам (затвори)

Сайтът използва "бисквитки". Научи повече

Приемам (затвори)