* Снимката е илюстративна
** Таксуването на меримите стоки се извършва по реално доставеното количество
Доставка в кв. Бояна и районите посочени тук.
Провери цените за доставка тук.
Провери дните и часовете за доставка тук.
Категория: | Прясна паста |
Подкатегория: | Талиатели |
Състав: | Tвърд ПШЕНИЧЕН грис, ЯЙЦА (20%), вода. Продукт пакетиран в защитна атмосфера. Съхранение при температура: от 0°С до +4°С. След отваряне се съхранява в хладилник и да се използват в рамките на 3 дни. |
Maffei използва твърда пшеница като основна съставка за свойте продукти, поради което след варене пастата не залепва и не трябва да се изплаква със студена вода. Твърдата пшеница от своя страна се препоръчва като здравословна за храносмилателната система, защото намалява риска от затлъстяване. Пастата на Maffei е с нисък гликемичен индекс (изразяващ способността на въглехидратите да увеличават нивата на глюкоза в кръвта) и високо съдържание на фибри (баластни вещества) от твърда пшеница. За крайния продукт може да се каже, че има състав, които не влияе (дори намалява) „лошия“ холестерол и не се отразява негативно на теглото.
Maffei използва твърда пшеница като основна съставка за свойте продукти, поради което след варене пастата не залепва и не трябва да се изплаква със студена вода. Твърдата пшеница от своя страна се препоръчва като здравословна за храносмилателната система, защото намалява риска от затлъстяване. Пастата на Maffei е с нисък гликемичен индекс (изразяващ способността на въглехидратите да увеличават нивата на глюкоза в кръвта) и високо съдържание на фибри (баластни вещества) от твърда пшеница. За крайния продукт може да се каже, че има състав, които не влияе (дори намалява) „лошия“ холестерол и не се отразява негативно на теглото.
* Снимката е илюстративна
** Таксуването на меримите стоки се извършва по реално доставеното количество
Доставка в кв. Бояна и районите посочени тук.
Провери цените за доставка тук.
Провери дните и часовете за доставка тук.
Сайтът използва "бисквитки". Научи повече
Сайтът използва "бисквитки". Научи повече