0.00лв.
0 продукт продукта
Общо
0 продукт продукта
0.00лв.
ПОРЪЧАЙ
Продължи с пазаруването

Бърза поръчка

Не ти се попълват много полета? Поръчай с минимално попълване на данни, а останалото ще уточним, когато ти се обадим да потвърдим поръчката!

Продължи с пазаруването

БИО ХЛЯБ " Schnitzer" 250г /с канихуа - БЕЗ ГЛУТЕН/

Каталожен номер:
159021
Марка:
SCHNITZER
БИО ХЛЯБ " Schnitzer" 250г /с канихуа - БЕЗ ГЛУТЕН/

БИО ХЛЯБ " Schnitzer" 250г /с канихуа - БЕЗ ГЛУТЕН/

Каталожен номер:
159021
Марка:
SCHNITZER

цена:

8.25 лв.

Характеристики

Категория: Хляб
Състав: Оризов квас* (оризово брашно*, вода), брашно от канихуа* (15%), вода, брашно от ЛУПИНА*, тиквени семки* (7%), слънчогледови семки*, СУСАМ*, оризово брашно*, морска сол, ябълкови фибри*, мед*. Може да съдържа следи от соя и яйце. * от контролирано биологич
Подкатегория: Пакетиран
Вид: С квас
Тип: Цял
  • Описание

    Хранителните зърна канихуа на традиционното растение от Перу се отличават особено със своето високо съдържание на минерали и фолиева киселина. Изключителен хляб за ценители на базата на мек ориз.

    Натурално съдържание на диетични фибри, желязо, фолиева киселина, магнезий, цинк.

    Не съдържа глутен, лактоза, ядки, мая, пшеница и палмово масло.

    Канихуата има висока хранителна стойност, базирана основно на значително съдържание на протеини и хранителните влакна. Съдържанието на протеин, калций, цинк и желязо е по-високо от това повечето зърнени култури. Съдържанието на белтъчини (15,3%) от зърнените храни е по-високо от това на киноата и е сходно с пшеницата (12,6%) и овеса (16,9%). Липидите се състоят основно от ненаситени мастни киселини. За разлика от киноата, канихуата съдържа по-малко количество от горчивите сапонини, които оказват влияние върху вкуса и структурата.

    Schnitzer е не само пионер в хранително-вкусовия сектор, но и в клона на зърнобазата. Ние произвеждаме в модерна пекарна в слънчевия югозападен край на Германия. Оценяваме висока степен на изработката. Ето защо много майстори пекари и пътешественици работят в нашето производство. Нашата компания се занимава със здравословно хранене, свързано със зърнените култури от почти половин век.

Хранителните зърна канихуа на традиционното растение от Перу се отличават особено със своето високо съдържание на минерали и фолиева киселина. Изключителен хляб за ценители на базата на мек ориз.

Натурално съдържание на диетични фибри, желязо, фолиева киселина, магнезий, цинк.

Не съдържа глутен, лактоза, ядки, мая, пшеница и палмово масло.

Канихуата има висока хранителна стойност, базирана основно на значително съдържание на протеини и хранителните влакна. Съдържанието на протеин, калций, цинк и желязо е по-високо от това повечето зърнени култури. Съдържанието на белтъчини (15,3%) от зърнените храни е по-високо от това на киноата и е сходно с пшеницата (12,6%) и овеса (16,9%). Липидите се състоят основно от ненаситени мастни киселини. За разлика от киноата, канихуата съдържа по-малко количество от горчивите сапонини, които оказват влияние върху вкуса и структурата.

Schnitzer е не само пионер в хранително-вкусовия сектор, но и в клона на зърнобазата. Ние произвеждаме в модерна пекарна в слънчевия югозападен край на Германия. Оценяваме висока степен на изработката. Ето защо много майстори пекари и пътешественици работят в нашето производство. Нашата компания се занимава със здравословно хранене, свързано със зърнените култури от почти половин век.

* Снимката е илюстративна
** Таксуването на меримите стоки се извършва по реално доставеното количество

   Доставка в кв. Бояна и районите посочени тук.

Провери цените за доставка тук.

Провери дните и часовете за доставка тук.

Сайтът използва "бисквитки". Научи повече

Приемам (затвори)

Сайтът използва "бисквитки". Научи повече

Приемам (затвори)